forum.i-doser.pl - Wykorzystaj możliwości swojego umysłu!
http://forum.i-doser.pl/

Kłopot z I doserem
http://forum.i-doser.pl/viewtopic.php?f=39&t=4500
Strona 1 z 1

Autor:  emka [ Cz, 14 mar 2013, 19:18 ]
Tytuł:  Kłopot z I doserem

Ściągnęłam sobie I dosera, ale wiele dosów nie chce w nim działać, wyskakuje po angielsku komunikat, że dos nie jest dla tego komputera. Co mogę zrobić?

Autor:  superfons [ Wt, 14 kwi 2015, 06:21 ]
Tytuł:  Re: Kłopot z I doserem

te pliki które pobrałaś mogłybyć w nieprawidłowym rozszerzeniu i dlatego program nie chciał ich przyjąć :)

Strona 1 z 1 Strefa czasowa: UTC + 1
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/