Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz, 14 mar 2013, 19:18 
Offline
Świeżak
Świeżak
50% następnej rangi
 Zobacz profil

Dołączył(a): 2013.03.14
Posty: 1
Online: 4m 29s
Ściągnęłam sobie I dosera, ale wiele dosów nie chce w nim działać, wyskakuje po angielsku komunikat, że dos nie jest dla tego komputera. Co mogę zrobić?


Góra
 


PostNapisane: Wt, 14 kwi 2015, 06:21 
Offline
Pytacz
Pytacz
0% następnej rangi
Avatar użytkownika
 Zobacz profil

Dołączył(a): 2015.04.13
Posty: 10
Online: 4h 50m 7s
te pliki które pobrałaś mogłybyć w nieprawidłowym rozszerzeniu i dlatego program nie chciał ich przyjąć :)

_________________
Śmiech to zdrowie . :)


Góra
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

 Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi 
Eksperyment - Kłopot z paraliżem przysennym (Dział: Inne)

Cholek

5

początek zabawy z Doserem. (Dział: Dyskusje)

krixor

7

Wasze spotkanie z I-Doserem (Dział: Dyskusje)

Ranzoth

44

Problem Lidii16 z I-Doserem <lol>? (Dział: Dyskusje)

Dino

13



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości



cron
Strefa czasowa: UTC + 1 Engine by phpBB, © Copyrights by i-doser.pl
Forum chronione jest prawem autorskim. Kopiowanie, badź rozpowszechnianie materiałów na nim zamieszczonych lub ich części bez upoważnienia bądź podania źródła pochodzenia informacji jest zabronione.
Treści znajdujące się na stronie służą celom informacyjnym oraz edukacyjnym. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za materiały zamieszczane przez użytkowników. Administracja serwisu nie czerpie korzyści materialnych z tytułu prowadzenia serwisu.