@
Szelki Pana - (odnośnie tych wspomnień) ze mną jest podobnie jeśli chodzi np. o StarCraft'a, żadna nowa strategia nie przegoni starego dobrego SC czy TA!

W D1 grywałem tylko trochę, pamiętam jak u kuzyna demko przechodziliśmy... hehe, klimat był nieprzeciętny jak próbowaliśmy ubić Butchera xD
D2 było dużo bardziej grywalne, to chyba każdy potwierdzi - sterowanie, grafika, etc, etc. Co do klimatu... To chyba też bym obstawał, że D1 był pod tym względem lepszy. (Na BattleNecie w D2 niestety nie grałem, więc nie wiem jak tam z tym jest, ale to chyba wygląda tak samo jak zwykły multi po LAN'ie?)
Podzielam Twoje obawy odnośnie "zWoWowania" D3, patrząc na to wszystko mam wrażenie jakby to było postawione na "nowszej wersji silnik od WoW'a", tym bardziej, że gra będzie wymagać stałego połączenia z siecią...
Niby mają tam swoje racje dlaczego chcą to zrobić, ale jak dla mnie taka ucieczka ze wszystkim do sieci, czy jak kto woli "do chmury", jakoś nie przemawia...
Mimo tych wszystkich obaw i wątpliwości myślę, że rozgrywka w D3 będzie na zadowalającym poziomie, podobnie wiele osób miało obawy przed SC2, a wydaje mi się, że wyszło w porządku (nooo... pomijając cenę samej gry, brak multi na tzw. "LAN'a" i zakończenie Wings of Liberty, które kojarzy mi się z Titaniciem)
![:-]](./images/smilies/gg_krzywy.gif)
Będzie dobrze!

Cytuj:
Jeżeli ktoś nie ma, muzyka z I aktu:
http://i-doser.pl/d3/SoundBank.rar