First love, to mój pierwszy dos po rocznej przerwie, i z jego działania jestem zadowolony. Podczas słuchania czułem ciepło, duuże ciepło(ale takie przyjemne, nie parzenie) na rękach, klacie, czasami od kolan do szyi, potem takie wibracje/mrowienie, mocne, wyraźne, od kolan po szyje(na myśl mi tylko przyszło przytulenie się), ręce mi się rozgrzały jak jasna cholera na koniec, całe spocone, tak jak by za nie ktoś mocno trzymał. Jak skończyłem, ruszyłem się(jak słucham w nocy dos'a staram się nawet nie drgać, przy dobrych lotach wprowadzam się w trans)-dotyk kołdry nade mną jeszcze nigdy nie był tak przyjemny, przez pierwsze parę min. po skończeniu wszystko było takie zajebiście piękne, dotyk, kolory, muzyka(puściłem sobie później muzykę, jeszcze nigdy tak bardzo Nightwish mi się nie podobał jak wczoraj). Tak przez pół godziny(czyli aż do zaśnięcia) miałem trochę zwalony humor, taki melancholiczny, czy jakby to opisać, no... dół, szkoda, czy coś takiego

ale zasnąłem. Rano się obudziłem-wielgachny banan na mordzie jeszcze przez 5h po obudzeniu! Nice.