Datura
Cytuj:
Datura
Hallucinogenic (Experimental)
45 Minutes
Are you ready for something like this: blind as a bat, mad as a hatter, red as a beet, hot as hell, dry as a bone, the bowel and bladder lose their tone, and the heart runs alone. Eat a little, and go to sleep. Eat some more, and have a dream. Eat some more, and don't wake up." The effects of Datura have been described as a living dream: consciousness falls in and out, people who don't exist or are miles away are conversed with, and hallucinations cannot be distinguished from reality. The only REAL trance available.
Cytuj:
Datura
Halucynogenny (Eksperymentalny)
45 minut
Jesteś gotowy na coś takiego jak to: ślepy jak nietoperz, szalony jak kapelusznik (?), czerwony jak burak, gorący jak piekło, suchy jak kość, jelito i pęcherz tracą swój ton, i serce działa samo. Zjedz trochę i idź spać. Zjedz trochę więcej, i miej sen. Zjedz trochę więcej, i nie budź się. Efekty Bieluni zostały opisane jako rzeczywisty sen: tracisz i odzyskujesz świadomość, ludzie, którzy nie istnieją lub są mile stąd rozmawiają z tobą, omamy nie mogą być odróżnione od rzeczywistości. Jedyny PRAWDZIWY dostępny trans.
No więc tak, zaczne od tego, że nie da dokońca opisać się słowami co ten dose ze mną zrobił, ale postaram się jak najbardziej przybliżyć Wam te działanie, moje odczucia, to, jak na mnie podziałał ten piękny dose.
Na początku bardzo ciekawe dźwięki, spięte mięśnie, uczucie lekkiego lęku a zarazem spokoju (nie wiem jak to określić, w każdym bądź razie czułem się na przemian dobrze i źle), w 20 minucie miałem już porządne halucynacje, przy zamkniętych oczach widziałem królika i czaszki/głowy jakieś dziwne... nie było to zbyt fajne.
Dobra, słucham dalej, 23 minuta, musiałem ściszyć mocno, bo weszły jakieś dziwne dźwięki coś w podobie tych z GoHa ale przerywane, nie były straszne ale męcząco się ich słuchało. Wtedy dostałem kompletnego paraliżu i gadałem sam ze sobą, z moją duszą... słyszałem jakieś śpiewy, bardziej muzyke, taką jak z kościoła
Pod koniec zacząłem wchodzić w LD lecz nie zdołałem utrzymać ze względu na dziwny lęk przez słuchanie dosa.
Po przesłuchaniu czuje/czułem się jak przebudzony, kolory są wyrazistsze, boli mnie głowa, mam przesłyszenia i miałem omamy wzrokowe, które nie były straszne.
Podsumowując: Zgodność z opisem: 9/10
Dźwięki: 5/10
Efekty
(w trakcie słuchania): 10/10
Efekty
(po przesłuchaniu): 7/10
Ogółem: 9.5/10Gorąco polecam, świetny halucynogenny dose, zdecydowanie bardzo mocny.
Pozdrawiam !