przed chwilą wysłuchałem .. poczatek cichy, powolny, więc dałem nawet głośno .. później jak się zmieniały dźwięki to myślałem, że zwariuję!

momentami czułem coś jak falowanie ciała, albo kręcenie się lekkie .. przez moment miałem 'wizję', że się kręcę na karuzeli i tak lecęęę

a potem to z gulgotaniem ten dźwięk .. czułem jakbym był w jakimś kotle, czułem takie ciepło

ale halucynacji - jak zwykle zero .. brak .. nie ma

po zakończeniu nagrania widziałem wszystko przez lekką mgiełkę, miałem problemy z chodzeniem przez pierwsze pare minut .. czułem od środka coś .. jakby to nazwać xD taką radość, ale nie szczęście, tylko takie wymuszone coś, co wymuszało brechtanie xD oczy jak o zł takie

jak zwykle i zęby .. hehehe ta mina, przez kilka, może kilkanaście minut miałem na twarzy taki wielki szeroki uśmiech

widać mi było mnóstwo zębów xP

<- właśnie tak wyglądałem, tylko oczy otwarte szerooko

zrobiłem zaraz pare pompek .. serce waliło z szybkością 100 stuknięć na minutę. To tyle. Aaa i jeszcze coś xD ból głowy .. niesamowity .. wielkie zawroty głowy xP i czuję swoje półkule mózgowe, świetnie zsynchronizowane

jakby się obróciły obydwie o 45 stopni, jedna troche z przodu po lewej, druga z tyłu po prawej .. leżałem wygodnie prosto i symetrycznie xD podsumowując: dose fajny, mocny, ocena: nawet dobry